top of page

Lenge siden sist


Nå er det 2 år siden sist jeg publiserte noe om mat og kosthold, og da jeg la ned praksisen min som kost- og ernæringsveileder. Det er flere årsaker til dette, en av de var utfordringene det var å starte opp under pandemien. Den andre årsaken var at vi startet opp et beredskapshjem, og det var utfordrende oppdrag og vanskelig å vie bedriften full oppmerksomhet, i tillegg var det praktisk at jeg var hjemmeværende.


Jeg har fremdeles et brennende engasjement for kosthold og helse, og ønsker nå å gjøre meg tilgjengelig igjen for de som ønsker hjelp til å endre livsstil til bedre helse eller kanskje bare få tips til gode og sunne oppskrifter.


Ta gjerne kontakt for å høre hva jeg kan hjelpe deg meg, enten på mobil 99640355 eller e-post line.berglid@gmail.com

Siste innlegg

Se alle

Komentar


bottom of page