top of page

Hvem er jeg, og hva kan jeg hjelpe med?

Diabetes type 2

Overvekt

Generell ernæring

Sunnere matlaging og planlegging

profil.jpg
frukt.png
Hva er en kost- og ernæringsveileder?

Jo, en som har tatt en 3-årig bachelorgrad innen ernæring, og har kompetanse på sammenhengen mellom kosthold og helse. Kan analysere kostholdet ditt, beregne ernæringsbehov og gi kunnskapsbaserte kostråd basert på dine behov. 

 

Hvem er jeg?

Etter mange år i oljebransjen ble jeg tvunget til å se etter nye utfordringer. Jeg har i mange år vært interessert i mat og hvordan den påvirker oss, særlig etter at jeg fikk diabetes type 2. Da benyttet jeg muligheten til å ta en utdannelse hvor jeg kunne fordype meg i dette. Jeg slet i mange år med overvekt og jo-jo slanking, men nå har jeg funnet en livsstil som passer meg, og gir meg en mulighet til å kontrollere blodsukker og vekt.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg tilbyr individuell veiledning med fokus på riktig ernæring tilpasset deg og ditt behov. Er du i risikosonen for utvikling av livsstilssykdom, som for eksempel diabetes type 2, sliter med overvekt eller bare ønsker en gjennomgang av kostholdet ditt, kan jeg veilede deg til en mer tilpasset livsstil.

Jeg vet, av erfaring, at dette er vanskelig å ta tak i. Det er lurt å kartlegge kostholdet ditt og prøve å finne enkle løsninger som er tilpasset din situasjon. Små endringer kan gi deg en bedre helse, nå og i fremtiden.

Det finnes mye kostråd der ute, både seriøse og kommersielle. Det henvises ofte til de nasjonale kostrådene, men de er ganske så generelle, selv om de innehar de viktigste prinsippene for å tilegne seg en sunn helse. Problemet er at vi er så forskjellige, og det kan være vanskelig å gjøre endringer med all den informasjonen man finner i media. Jeg mener at det er bedre å imøtekomme enkeltindividet der de er, for å veilede ut fra det ståstedet de er i nå.

bottom of page